PRAVILA I USLOVI KORIŠĆENJA

mojih5minuta-logo

Dobrodošli na www.mojih5minuta.com, zvanični sajt udruženja građana “Mojih 5 minuta” koji omogućava korišćenje usluga i sadržaja sa svog sajta, u skladu sa Uslovima korišćenja koji se primenjuju na sve sadržaje i usluge sajta “Mojih 5 minuta”. Korišćenjem bilo kog dela sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Autorska prava

“Mojih 5 minuta” polaže autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vdeo i audio snimke). Neovlašćeno korišćenje sadržaja bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

“Mojih 5 minuta” zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

“Mojih 5 minuta” će odmah razmotriti primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na “Mojih 5 minuta”  sajtu ugroženo autorsko ili neko drugo pravo. Ukoliko se utvrdi povreda prava, sporni sadržaj biće skinut sa sajta.

Zaštita privatnosti

“Mojih 5 minuta” poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, “Mojih 5 minuta” neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećem licu, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju kršenja pravila “Mojih 5 minuta”. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih “Mojih 5 minuta” obaveštava o novostima i akcijama. Ukoliko to korisnici ne žele, mogu naglasiti na adresi info@mojih5minuta.com

Sadržaj sajta

Sajt “Mojih 5 minuta” se sastoji od autorskih sadržaja iz oblasti (muzika, slikarstvo, vajarstvo, ples, književnost, film, fotografija, arhitektura i sl)  sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. “Mojih 5 minuta” ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem drugih strana na svom sajtu.

Komentari korisnika

“Mojih 5 minuta” zadržava pravo da ne objavi komentare kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju. Takođe, “Mojih 5 minuta” ne odgovara za komentare korisnika koji su odraz njihovog mišljenja.

Izmene i dopune uslova korišćenja

“Mojih 5 minuta” zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. “Mojih 5 minuta” neće biti odgovoran za moguće posledice koje proizađu iz takvih promena.